Close

Classic-aita

Suoraviivainen ja moderni metalliaita joka pihaan ja puutarhaan

Classic-metalliaidoissa yhdistyvät viehättävä keveys ja kestävyys sekä joustava asennettavuus. Aitamalli soveltuu moniin erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. 

Classic elementtiaidoissa käytetään hyväksi ja kestäväksi myös Suomen olosuhteissa osoittautunutta kolmilankarakennetta. Aitaa kutsutaan myös 2D-aidaksi. Aitaelementti voidaan katkaista sopivaan mittaan. Korkealaatuisen kuumasinkityksen suojaamat osat on saatavana myös erikoisväreissä. 

Classic-metalliaitaa on saatavilla useita eri korkeuksia puutarhaan sopivasta matalasta aidasta aina korkeutta ja suojaa vaatiiviin kohteisiin kuten pallokentille. Mikäli vakioporteista ei löydy sopivan kokoista porttia, niin aitaan sopivat portit tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan mittatilauksena. 

Aitatolpat suositellaan betonoitavaksi, mutta saatavilla on myös maakiiloja, joiden avulla aidan asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Classic-aitamalli soveltuu erinomaisesti myös julkisiin kohteisiin kuten esim. päiväkoteihin, leikkikentille ja taloyhtiöille. Aidat ja portit ovat turvallisia ja sääntöjen mukaisia.

Juoksumetrihinta alk. 39 € (korkeus 100 cm, tehdasvärillä)

Classic -

Aitaelementti

Classic-aitaelementti on rakenteeltaan tukeva, mutta kevyen oloinen. Siinä on kaksi vaakasuoraa metallilankaa ja yksi pystysuora metallilanka. Normaalivahvuisessa aitaelementissä langan vahvuudet ovat 6/5/6 mm ja vahvassa elementissä 8/6/8 mm. Vahvempaa mallia käytetään paljon esimerkiksi päiväkodeissa ja muissa julkisissa kohteissa. Aitaelementin korkeus on 60 – 240 cm (20cm välein). Aitalementin pituus on 250 cm.

Lisätiedot

Pannat ovat kuumasinkittyjä ja jauhemaalattuja aidan ja tolpan värisiksi. Kiinnityspantoja on kaksipuoleisia, yksipuoleisia ja kulmakiinnikkeitä. Kaksipuoleisia kiinnikkeitä käytetään aitatolpissa, joissa aita jatkuu molemmin puolin. Kaksipuoleisilla pannoilla voi tehdä myös loivan kulman. Yksipuoleista kiinnikettä käytetään päätytolpissa, joihin kiinnitetään vain yksi aitaelementti. Kulmakiinnikepanta sopii aitalinjan jyrkkiin kulmiin. Kiinnikkeiden mukana toimitetaan pultit ja mutterit. Pantakiinnikkeen avulla voi aitaelementin korkeuden helposti porrastaa epätasaisessa maastossa, pengerryksissä ja luiskissa.

Aitaelementin kiinnityslevyt on asennettu tehtaalla valmiiksi aitatolppiin kiinni. Aitaelementin porrastaminen on hieman vaikeampaa kuin pantakiinnikkeellä. Kun aitaelementit kiinnitetään kiinnikelevyllä, aitalinjasta tulee yhtenäinen ja tolpat jäävät joko aidan sisäpuolelle tai ulkopuolelle. 

Aitaelementin kiinnikepalat on asennettu tehtaalla valmiiksi tolppaan ja elementin kiinnitystapa on samanlainen kuin kiinnikelevyssä, mutta irrallisten levyjen sijaan kiinnikkeiden päälle asennetaan yhtenäinen lattateräslevy. 

Aitaelementin voi katkaista asennuspaikalla sopivaan mittaan. Katkaisu onnistuu esimerkiksi kulmahiomakoneella. Aitaelementissä on 3 cm pitkät tapit toisella pitkällä sivulla. Yleensä tapit asennetaan turvallisuussyistä vasten maata. Toisen pitkän sivun reuna on tasainen. 

Classic aitaelementti 2
Aitaelementin rakenneNormaali 6/5/6mm ja vahva 8/6/8mm
Aitaelementin pintakäsittely ja väriKuumasinkitty ja jauhemaalattu
Aitaelementin pituus250 cm
Aitaelementin korkeus60 – 240 cm
Aitaverkon silmäkoko50 x 200 mm (leveys x korkeus), erikoistilauksesta 25 x 200 mm

Classic -

Ajoportti

Classic-ajoportti on tukeva Suomessa valmistettu (Kauppahuone Soininen Oy) metalliportti. Portti sopii hyvin sekä yksityisiin että julkisiin kohteisiin.  Ajoportin vakioleveydet ovat 300 cm, 350 cm ja 400 cm, mutta tarvittaessa valmistamme Classic-ajoportin asiakkaan mittojen mukaan ja myös erikoisvärit (RAL) ovat mahdollisia. Saranat ovat korkealaatuisia Locinox-tuotteita, jotka kestävät hyvin jatkuvaa käyttöä.  

Lisätiedot

Portin voi tilata betonoitavilla tai pultattavilla tolpilla. Porttitolpan pituus määräytyy portin korkeuden mukaan. Porttitolpan paksuus on 80×80 mm.

Portin lukitukseksi voi valita kääntösalvan, Locinox-lukon ja -kahvat avaimella tai Abloy-lukon ja kahvat. Portin mukana toimitetaan aina maatuki, joka asennetaan toiseen porttilehdistä.

Classic Ajoportti
Porttilehden korkeus80 – 200 cm
Portin leveys300 cm, 350 cm tai 400 cm tai mittatilaus
Porttiraamin rakenne40 x 40 mm
Porttilehden täyttöClassic-täyttö (silmäkoko 50×200 mm)
Toimitus sisältääSäädettävät saranat, valitun lukitustavan, betonoitavat tai pultattavat porttitolpat, keskituen maahan ja kiinnikkeet aitaverkolle porttitolppiin
Pintakäsittely ja materiaaliKuumasinkitty ja jauhemaalattu
VäriEi maalattu, tumman vihreä, tumman harmaa tai asiakkaan oma väri

Classic -

Käyntiportti

Classic-käyntiportti on tukeva Suomessa valmistettu (Kauppahuone Soininen Oy)  metalliportti. Porttilehteä ympäröi 40 x 40 mm teräsputki. Porttia käytetään yksityisissä ja julkisissa kohteissa. Käyntiportin vakioleveys on 100 cm, mutta valmistamme Classic-käyntiportin myös asiakkaan mittojen mukaan. Portti on tilattavissa tehdasvärien lisäksi erikoisväreissä (RAL). Classic-käyntiportti voidaan valmistaa myös kaksoislukituksella, jolloin se soveltuu erinomaisesti mm. päiväkoteihin. Saranat ovat korkealaatuisia Locinox-saranoita, jotka kestävät hyvin jatkuvaa käyttöä.

Lisätiedot

Portin voi tilata betonoitavilla tai pultattavilla tolpilla. Porttitolpan pituus määräytyy portin korkeuden mukaan. Porttitolpan paksuus on 60×60 mm.

Portin lukitukseksi voi valita kääntösalvan, Locinox-lukon ja -kahvat avaimella tai Abloy-lukon ja kahvat. 

Classic Kayntiportti 2
Porttilehden korkeus80- 200 cm
Portin leveys100 cm tai mittatilaus
Porttiraamin rakenne40 x 40 mm
Porttilehden täyttöClassic-täyttö (silmäkoko 50×200 mm)
Toimitus sisältääSäädettävät saranat, valitun lukitustavan, betonoitavat tai pultattavat porttitolpat ja kiinnikkeet aitaverkolle porttitolppiin
Pintakäsittely ja materiaaliKuumasinkitty ja jauhemaalattu
VäriEi maalattu, tumman vihreä, tumman harmaa tai asiakkaan oma väri

Classic -

Kevyt käyntiportti

Kevyt Classic-käyntiportti on Suomessa valmistettu (Kauppahuone Soininen Oy) metalliportti. Portti soveltuu lähinnä yksityisiin kohteisiin. Se on rakenteelta kevyempi kuin perinteinen Classic-käyntiportti, mutta kuitenkin riittävän tukeva esimerkiksi puutarha- tai pihaportiksi. Porttilehdessä on vain pystysivuilla 40 x 40 mm teräsputki. Käyntiportin vakioleveys on 100 cm. Saranat ovat korkealaatuisia Locinox-tuotteita. Portti on tilattavissa myös asiakkaan omalla värisävyllä.

Lisätiedot

Portin voi tilata betonoitavilla tolpilla. Porttitolpan pituus määräytyy portin korkeuden mukaan. Porttitolpan paksuus on 60×40 mm.

Portin lukitukseksi voi valita kääntösalvan tai Locinox-lukon. 

Classic kevyt käyntiportti
Porttilehden korkeus80- 140 cm
Portin leveys100 cm
Porttiraamin rakenne40 x 40 mm (pystyraami)
Porttilehden täyttöClassic-täyttö (silmäkoko 50×200 mm)
Toimitus sisältääSäädettävät saranat, valitun lukitustavan, betonoitavat porttitolpat ja kiinnikkeet aitaverkolle porttitolppiin
Pintakäsittely ja materiaaliKuumasinkitty ja jauhemaalattu
VäriEi maalattu, tumman vihreä, tumman harmaa tai asiakkaan oma väri

Classic -

Liukuportti

Classic-liukuportti on tukeva Suomessa valmistettu (Kauppahuone Soininen Oy) liukuportti. Sitä käytetään yksityisissä ja julkisissa kohteissa. Liukuportin vakioleveydet ovat 300 – 450 cm (porttitolppien sisämitta). Liukuportin alakisko on sinkittyä terästä ja raami sekä tolpat alumiinia. Liukuportti on riittävän kevyt käyttää myös käsin. Liukuportin voi tilata käsikäyttöisenä tai moottorilla varustettuna. Portti on tilattavissa myös asiakkaan omalla värisävyllä. 

Lisätiedot

Liukuportin tukitolppa ja vastetolppa ovat pultattavia. Niiden pituus määräytyy portin korkeuden mukaan.

Portin voi varustaa porttimoottorilla. Porttimoottoria käytetään kauko-ohjaimilla tai uusimmissa malleissa myös puhelimella. 

Kulkuohjaus, turvalista ja magneettisilmukka

Classic Liukuportti2
Porttilehden korkeus 80- 200 cm
Portin leveys 300-600 cm (porttitolppien sisämitta)
Porttiraamin rakenne 50 x 50 mm ja liukuportin alakisko
Porttilehden täyttö Classic-täyttö (silmäkoko 50×200 mm)
Toimitus sisältää Tuki- ja vastetolpan, ohjuripyörät ja liukuporttirullat
Pintakäsittely ja materiaali Kuumasinkitty teräs tai alumiini
Väri Ei maalattu, tumman vihreä, tumman harmaa tai asiakkaan oma väri

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö sivun tuotteesta

Aidan mitat ja väri


Portit


Asennus


Lisätietoja


Yhteystiedot