Lasikaiteet

Lasikaiteet ovat tyylikäs ja ajaton ratkaisu niin terassikaiteeksi kuin sisätiloihinkin. Mallistossamme on sekä pelkistetty tolpaton lasikaide että kaide metallitolpilla. 

Millainen lasi mihinkin kohteeseen?

Lasikaiteisiin sopivia lasityyppejä ovat laminoidut sekä laminoidut karkaistut lasit. Mikäli kaiteen asennuspaikassa on putoamisvaara (yli 0,5 m), on käytettävä aina laminoitua lasia. Laminoitua karkaistua lasia käytetään, kun tarvitaan erityisen vahvaa lasia, joka kestää paremmin iskuja ja lämmönvaihteluita.

Myös kaiteen kiinnitystapa asettaa lasille omat vaatimuksensa. Tolpattomat lasikaiteet, joissa ei ole käsijohdetta on valmistettava laminoidusta karkaistusta lasista. Jos kaiteen kiinnitys tukee lasia riittävästi, laminoitu lasi on sopiva valinta.

Laminoitu lasi

Laminoitu turvalasi pysyy lasilevyjen välissä olevan muovikalvon ansiosta rikkoutuessaan yhtenäisenä ja sirpaleet pysyvät kiinni kalvossa. Lasiin ei tule aukkoja eikä näin synny esimerkiksi putoamisvaaraa. Lasinsirpaleet eivät myöskään aiheuta vahinkoja. Laminoitu lasi on rikkinäisenä myös sadetiivis. Yleisesti käyttämämme lasin paksuus on 4+4, kalvon paksuus on 0,76. Meiltä on mahdollista saada myös muita paksuuksia. Käytämme Suomessa valmistettua lasia.

Laminoitu karkaistu lasi

Laminoidussa karkaistussa lasissa yhdistyvät karkaistun ja laminoidun lasin turvalasiominaisuudet. Rikkoutuessaan karkaistu lasi hajoaa pieniksi murusiksi. Lasi kestää paremmin mekaanista rasitusta ja lämpötilaeroja ja laminointikalvo sitoo lasin rikkoutuessa sirpaleet. Lasin paksuus on 6+6 tai 8+8, kalvon paksuus 0,76. Meiltä on mahdollista saada myös muita paksuuksia. Käytämme Suomessa valmistettua lasia.

icon_palvelu.png

Asiantunteva palvelu

Vuosien kokemus edustamistamme tuotteista ja merkeistä takaa asiantuntevan palvelun.
icon_asennuspalvelu.png

Asennuspalvelu

Tarjoamme lisäpalveluna asennuspalvelut valikoimastamme löytyville tuotteille.
icon_family.png

Suomalainen perheyritys

Kauppahuone Soininen on palveleva, suomalainen perheyritys.
icon_kokemus.png

Vuosien kokemus

Olemme palvelleet vuosien mittaan niin julkishallintoa, kaupunkeja, yrityksiä kuin yksityisiä.
icon_valikoima.png

Monipuolinen valikoima

Valikoimastamme löydät kattavasti mm. erilaisia aitamalleja ja kaikki tarvittavat asennustarvikkeet.

Ota yhteyttä

Kauppahuone Soininen Oy

Färmintie 6, 33980 Pirkkala
0207 52 80 40
info@khsoininen.fi
www.khsoininen.fi

luotettava-kumppani-medium1.png
Materiaalitakuu
Asennustakuu
Copyright © 2019 Kauppahuone Soininen Oy. All Rights Reserved.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä