Close

Mekon-aita

Mekon on suosittu moderni metalliaitamalli

Mekon-metalliaidassa yhdistyvät korkealaatuinen pintakäsittely sekä edullinen hinta. 3D aitaelementti ja klassikkoportti ovat kuumasinkittyjä ja jauhemaalattuja, mikä takaa erityisen pitkän säänkeston.

Aitaelementeissä on kaksoislankarakenne ja tukevuutta lisäävä taitos (3D rakenne). Mekon-aidan langan vahvuus on joko 4 mm tai 5 mm. Aidat on helppo asentaa ja aitaelementit voidaan katkaista sentilleen sopivan mittaisiksi. Mekon-malliston kanssa käytetään Classic-aitamallin portteja.

Huomaa edullinen hinta, juoksumetri alk. 36 €

KH Soininen Mekon-aita

Mekon -

Aitaelementti

Mekon-aitaelementti on rakenteeltaan kevyempi kuin samantyylinen Classic-kolmilankaelementti. Mekonissa on yksi vaakasuora metallilanka ja yksi pystysuora metallilanka. Elementissä on rakennetta tukevat taitokset ylä- ja alareunassa ja korkeammissa elementeissä on taite myös keskellä.  Aitaelementissä langan vahvuudet ovat 4/4 mm tai 5/5 mm. Aitaelementin korkeus on 80 – 240 cm (20cm välein) ja pituus on 250 cm. Mekon-aitoihin sopivat hyvin Classic-aitamallin portit.

Lisätiedot

Aitaelementin voi katkaista asennuspaikalla sopivaan mittaan. Katkaisu onnistuu esimerkiksi kulmahiomakoneella. Aitaelementissä on 3 cm pitkät tapit toisella pitkällä sivulla. Yleensä tapit asennetaan vasten maata. Toisen pitkän sivun reuna on tasainen. Tämä elementtiaitamalli sopii myös julkisiin kohteisiin esimerkiksi koirapuistoihin.

Mekon aita 2 pienempi kuva
Aitaelementin rakenne4/4 mm tai 5/5 mm
Aitaelementin pintakäsittely ja väriKuumasinkitty ja jauhemaalattu
Aitaelementin pituus250 cm
Aitaelementin korkeus80 – 240 cm

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö sivun tuotteesta

Aidan mitat ja väri


Portit


Asennus


Lisätietoja


Yhteystiedot