Close

Aidat ja portit

Mallit

Meiltä saat tyylikkäät metalliaidat ja -portit avaimet käteen -toimituksena

Valikoimastamme löytyy sopivat metalliaidat ja -portit moneen pihaan ja puutarhaan. Tyylikkäät metalliset elementtiaidat pystypienoilla kruunaavat pihasi. Päiväkoteihin, leikkikentille ja urheilukentille löytyy turvalliset kolmilanka-aidat ja yrityksille tarjoamme vahvaa kotimaassa valmistettua panssariaitaa. Kaikkiin metalliaitamalleihin on saatavana myös niihin sopivat metalliportit, sekä käynti- että ajoportit

Valmistamme kaikkiin aitamalleihin tarvittaessa kohteeseen sopivan liukuportin mittatilauksena.

Ajo- ja liukuportteihin toimitamme myös moottorit ja kauko-ohjauksen, jotka lisäävät turvallisuutta ja käyttömukavuutta.

Meiltä saat sopivat metalliaidat ja -portit asennettuna. Tutustu referensseihimme!

Autamme valitsemaan ja mitoittamaan oikean aitaratkaisun.

Omat osaavat ja luotettavat asentajamme toimittavat ja asentavat aidat ja portit valmiiksi asti!

Metalliaidat ja metalliset elementtiaidat

Metalliaita on tyylikäs ja kestävä ratkaisu pihaan ja puutarhaan.

Metallisista elementtiaidoista löytyy monia eri malleja yksinkertaisista ja kevyistä verkkoaidoista aina koristeellisiin ja ajattomiin pystypienamalleihin. Tuomme maahan saksalaisen aitavalmistajan Gah Albertsin metalliaitoja ja -portteja ja osa aitamalleista on omaa tuotantoamme. 

Elementtiaitoja saa tehdasvärien lisäksi myös erikoisväreissä (RAL-värit), halusitpa sitten valkoisen, punaisen tai vaikka ruskean aidan.

Kestävät
ja turvalliset aitaratkaisut

Koirien ja perheen
pienimpien turvaksi

Ratkaisut julkiselle sektorille

Palvelut päiväkodeille, kouluille ja kunnille

Olemme toteuttaneet julkiselle sektorille monipuolisesti aita- ja porttiratkaisuja vuosien varrella. Toimitamme turvalliset ja sääntöjen mukaiset metalliaidat ja -portit päiväkoteihin, kouluihin, leikkipuistoihin, urheilukentille, koirapuistoihin tai palvelukeskuksiin. 

Metallisten elementtiaitojen tehdasvärien lisäksi on mahdollista valmistaa aitoja missä tahansa RAL-värissä. Kysy lisää!

Ota yhteyttä