Close

Palvelut

Suunnittelu, toimitus & asennus

Valitse huoleton ja laadukas aitakokonaisuus

Asennuspalveluumme voit luottaa

 

Huolellisesti tehty perustus pitää aidan suorassa ja paikoillaan. Asennamme aitoja ja portteja yli 10 vuoden kokemuksella, yli 90 % meiltä tilatuista aidoista tilataan asennettuina.

 

Perustustyöt voidaan tehdä myös ilman isoja koneita, jolloin piha säilyy siistinä. Aitamallin ja tontin vaatimusten mukainen betonointi ja tolppien pystytys ovat tarkkuutta ja ammattitaitoa vaativa vaihe. Oikein tehty asennus ja laadukkaat materiaalit takaavat huoltovapaan aidan jopa 20 vuodeksi.

Aidan tärkein osa on maan alla

Avaimet käteen-palvelu

Meiltä saat tyylikkäät aidat ja kaiteet avaimet käteen -toimituksena

Oma kokenut ja luotettava asennustiimimme tekee laadukasta jälkeä. Koska metalliaidat ovat vuosikymmeniä kestävä investointi, meille on tärkeää että asiakkaamme saavat suorat ja tasaiset aitalinjat sekä toimivat portit. Mikäli kuitenkin routiva maa tekee tepposet, asennustakuumme (2 vuotta) kattaa korjaukset.

 

Aitojen, porttien ja kaiteiden asennustöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Tarkemmat edellytykset kannattaa tarkistaa verottajalta. Etu kannattaa käyttää hyväksi.

 

Yrityksemme on Luotettava kumppani -rekisterissä (vastuugroup.fi).

Kuinka voimme auttaa?

Kuinka valitsen oikean aitaratkaisun? Mitä tarjouspyynnössä kannattaa ottaa huomioon?

Vuosien kokemus

Omat ammattilaiset ja kotimainen tuotanto

Kauppahuone Soininen Oy on tuonut maahan, valmistanut ja asentanut aitoja, portteja ja kaiteita jo yli kymmenen vuoden ajan.

 

Asiakkaat ovat vaihdelleet yksityisistä kotitalouksista päiväkoteihin, kouluihin ja muihin julkisiin kohteisiin sekä yrityksiin. Meiltä saat apua oikean tyyppisen aidan tai kaiteen valintaan ja tulemme tarvittaessa myös mittaamaan kohteen (Etelä-Suomen alueella).

 

Tuomme maahan paljon erilaisia laadukkaita tuotteita kotiin ja puutarhaan sekä rakentamisen ja maatalouksien tarpeisiin. Katso laaja tuotevalikoimamme verkkokaupastamme osoitteesta www.soininen.de

Monipuolinen valikoima

Laaja aita- ja kaidemallisto

Sivustollamme esittelemme laajan aita- ja kaidemallistomme. Meiltä saat sekä perinteisiä verkkoaitoja, että tyylikkäitä metallisia elementtiaitoja. Toimitamme myös metalli- ja lasikaiteita erilaisiin kohteisiin.

 

Osan valikoimamme tuotteista tuomme maahan eurooppalaisilta valmistajilta ja osa on omaa tuotantoamme. Erityisesti kaiteita ja portteja teemme mittatilauksena asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 

Laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tuomme markkinoille uusia malleja nykyisistä tuotteistamme.

 

Edustamme kansainvälisesti merkittäviä tuotemerkkejä

– Gah Alberts (aidat ja portit)

– Chamberlain/ Liftmaster (porttimoottorit ja autotallin ovenavaajat)

– Krause (ammattilaistason rakennustelineet)

– Biohort (säilytyslaatikot ja-kaapit pihalle ja puutarhaan)

– Treba/Frewa (metalliset ja puiset käsijohteet).

Yritys - Kauppahuone Soininen

Olemme suomalainen perheyritys

Kauppahuone Soininen on pirkanmaalainen perheyritys. Valmistamme osan tuotteista itse, esimerkiksi verkkoaidat, metallikaiteet ja mittatilausportit. Osan tuotteista tuomme maahan luotettavilta eurooppalaisilta kumppaneiltamme.

 

Tuotantotilamme sijaitsevat Sastamalassa, entisellä Puolustusvoimien varikkoalueella. Yrityksessämme työskentelee sekä taitavia metallimiehiä että kokeneita aitojen ja kaiteiden asentajia.

 

Myymme tuotteita suoraan kuluttajille verkkokaupassamme ja myös tukkumyyntinä vähittäiskaupoille. 

Ota yhteyttä