Close

Palvelut

Suunnittelu, toimitus & asennus

Asennuspalvelu

Meiltä saat tyylikkäät metalliaidat ja -portit avaimet käteen -toimituksena

Oma kokenut ja luotettava asennustiimimme tekee laadukasta jälkeä. Mikäli kuitenkin routiva maa tekee tepposet, asennustakuumme (2 vuotta) kattaa korjaukset.

 

Aitojen, porttien ja kaiteiden asennustöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Tarkemmat edellytykset kannattaa tarkistaa verottajalta. Etu kannattaa käyttää hyväksi.

Yrityksemme on luotettava kumppani -rekisterissä (tilaajavastuu.fi).

Kuinka voimme auttaa?

Kuinka valitsen oikean aitaratkaisun? Mitä tarjouspyynnössä kannattaa ottaa huomioon?

Vuosien kokemus

Asiantunteva palvelu

Kauppahuone Soininen Oy on tuonut maahan, valmistanut ja asentanut aitoja, portteja ja kaiteita jo yli kymmenen vuoden ajan.

Asiakkaat ovat vaihdelleet yksityisistä kotitalouksista päiväkoteihin, kouluihin ja muihin julkisiin kohteisiin sekä yrityksiin. Meiltä saat neuvoja ja apua oikean tyyppisen aidan valintaan ja tulemme tarvittaessa myös mittaamaan kohteen (Etelä-Suomen alueella).

Tuomme maahan paljon erilaisia laadukkaita tuotteita kotiin ja puutarhaan sekä rakentamisen ja maatalouksien tarpeisiin. Katso laaja tuotevalikoimamme verkkokaupastamme osoitteesta www.soininen.de

Monipuolinen valikoima

Laaja aita- ja kaidemallisto

Tällä verkkosivustollamme esittelemme laajan aita- ja kaidemallistomme. Meiltä saat sekä perinteisiä verkkoaitoja että tyylikkäitä metallisia elementtiaitoja. Toimitamme myös metalli- ja lasikaiteita erilaisiin kohteisiin.

 

Osan laajan valikoimamme tuotteista tuomme maahan eurooppalaisilta valmistajilta ja osa on meidän omaa tuotantoamme. Erityisesti kaiteita ja portteja teemme mittatilauksena asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 

Laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tuomme markkinoille uusia malleja nykyisistä tuotteistamme.

 

Tällä hetkellä kansainvälisesti merkittävimpiä tuotemerkkejämme ovat

– Gah Alberts (aidat ja portit)

– Chamberlain/Liftmaster (porttimoottorit ja autotallin ovenavaajat)

– Krause (rakennustelineet)

– Biohort (säilytyslaatikot pihalle ja puutarhaan)

– Treba/Frewa (metalliset ja puiset käsijohteet).

Suomalainen perheyritys

Kauppahuone Soininen

Kauppahuone Soininen on pirkanmaalainen perheyritys. Valmistamme osan tuotteista itse, esimerkiksi verkkoaidat, metallikaiteet ja mittatilausportit.

Tuotantotilamme sijaitsevat Sastamalassa, entisellä Puolustusvoimien varikkoalueella. Myymme tuotteita suoraan kuluttajille verkkokaupassamme ja myös tukkumyyntinä vähittäiskaupoille. 

Ota yhteyttä