Close

Kaiteet

Kestävät kaiteet eri kohteisiin

Valmistamme tyylikkäät metallikaiteet ja lasikaiteet erilaisiin kohteisiin mittatilaustyönä

Tyylikkäät ja kestävät metallikaiteet sopivat niin sisätiloihin portaisiin tai parvelle tai ulos terassikaiteeksi. Valmistamme kaikki metallikaiteet ja lasikaiteet mittatilauksena, joten saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. 

 

Valmistamme mittatilauskaiteita myös ravintoloiden terasseille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Lasikaiteet ovat ajaton ratkaisu niin terassikaiteeksi kuin sisätiloihinkin. Lasikaide sopii moneen käyttökohteeseen kuten ulos terassikaiteeksi tai parvekkeelle, sisälle porraskaiteeksi tai kaiteeksi parvelle. 

Osaava asennustiimimme varmistaa laadukkaan avaimet käteen -palvelun. Lue lisää asennuspalvelustamme.

Metallikaiteet

Metallikaide jokaiseen makuun

Metallikaiteet valmistetaan kotimaassa joko

  • – teräksestä (sisätilojen metallikaiteet)
  • – kuumasinkitystä teräksestä (ulkotilojen metallikaiteet)
  • – alumiinista (sisä- ja ulkokaiteet)

 

Kaiteissa käytetään kestävää jauhemaalausta ja ne maalataan aina asiakkaan  valitsemalla värisävyllä.

Guardian kaide

Lasikaiteet

Lasikaiteista meillä on valikoimissa tolpalliset lasikaiteet tai täydellinen avaran näkymän tarjoava tolpaton lasikaide.

Tolpilla varustetuissa lasikaiteissa tolpat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kaiteen voi valita käsijohteella tai ilman käsijohdetta. 

Lasikaiteiden lasit ovat laminoitua turvalasia tai laminoitua ja karkaistua turvalasia. Lasissa on värivaihtoehtoina kirkas tai opaalilasi.

Lasikaiteiden tolpat ja kiskot on mahdollista maalata asiakkaan toivomalla RAL-sävyllä. 

Lasikaide käsijohteella

Saatavilla myös teräksiset tai puiset käsijohteet joko mittatilauksena tai valmispaketteina verkkokaupastamme www.soininen.de!

Meiltä saat
myös kaiteiden asennuspalvelun.

yleisiä kysymyksiä

Lasikaiteen valitseminen

Lasikaiteisiin sopivia lasityyppejä ovat laminoidut sekä laminoidut karkaistut lasit. Mikäli kaiteen asennuspaikassa on putoamisvaara (yli 0,5 m), on käytettävä aina laminoitua lasia. Laminoitua ja karkaistua lasia käytetään, kun tarvitaan erityisen vahvaa lasia, joka kestää paremmin iskuja ja lämmönvaihteluita.

Myös kaiteen kiinnitystapa asettaa lasille omat vaatimuksensa. Tolpallisissa lasikaiteissa voidaan käyttää laminoitua lasia. Tolpattomat lasikaiteet, joissa ei ole käsijohdetta on valmistettava laminoidusta ja karkaistusta lasista. Jos kaiteen kiinnitys tukee lasia riittävästi, laminoitu lasi on sopiva valinta.

Laminoitu turvalasi pysyy lasilevyjen välissä olevan muovikalvon ansiosta rikkoutuessaan yhtenäisenä ja sirpaleet pysyvät kiinni kalvossa. Lasiin ei tule aukkoja eikä näin synny esimerkiksi putoamisvaaraa. Lasinsirpaleet eivät myöskään aiheuta vahinkoja. Laminoitu lasi on myös rikkinäisenä sadetiivis. Yleisesti käyttämämme lasin paksuus on 4+4 mm ja välissä olevan kalvon paksuus on 0,76. Meiltä on mahdollista saada myös muita paksuuksia. Käytämme vain Suomessa valmistettua lasia.

Laminoidussa ja karkaistussa lasissa yhdistyvät karkaistun ja laminoidun lasin turvalasiominaisuudet. Rikkoutuessaan karkaistu lasi hajoaa pieniksi murusiksi. Karkaistu lasi kestää paremmin mekaanista rasitusta ja lämpötilaeroja ja laminointikalvo sitoo lasin rikkoutuessa sirpaleet. Lasin paksuus on 6+6 mm tai 8+8 mm ja välissä olevan kalvon paksuus 0,76. Meiltä on mahdollista saada myös muita paksuuksia. Käytämme vain Suomessa valmistettua lasia.

Lasikaide pystytolpilla

Käsijohteet myös valmispaketteina

Voit tilata verkkokaupastamme tehdasmittaiset käsijohteet ja koota mieleisesi kokonaisuuden. 

Ota yhteyttä