Close

Verkkoaita

Verkkoaita on edullinen ja kestävä metalliaita. Kestävyytensä ja vahvuutensa ansiosta sitä kutsutaan myös panssariaidaksi.

Aitaverkko on valmistettu 2,5 mm, 2,8 mm tai 3,1 mm paksusta sinkitystä tai vaihtoehtoisesti muovipinnoitetusta teräslangasta, joka kestää myös koirien puremat sekä Suomen haastavat sääolot.

Aitatolpat on valmistettu alumiinista tai teräksestä ja aitatolppien mukana toimitetaan kiinnityspalat ja ruuvit aitaverkolle. 

Verkkoaitaan on saatavana  myös aidan malliin sopiva ajoportti, käyntiportti tai liukuportti.

AITAVERKON KIINNITYS: Aitatolppien mukana toimitetaan kiinnityspalat ja ruuvit aitaverkon kiinnitystä varten.

AIDAN ASENNUS MAASTOON: Aitatolpat joko betonoidaan tai pystytetään kierrepaaluilla. Kierrepaalut helpottavat ja nopeuttavat asennusta, mutta aita ei ole niin tukeva kuin betonoiduilla tolpilla asennettu aita. Yhtenä tolppavaihtona on myös kestopuutolppa, joka on edullinen vaihtoehto. 

Joustavan rakenteensa ansiosta aitaverkon voi asentaa helposti myös  epätasaiseen maastoon.

Verkkoaidat ja -portit on valmistettu Suomessa, Sastamalassa

Valmistaja: Kauppahuone Soininen Oy

Verkkoaita -

Aitaverkko

Verkkoaita on vahva Suomessa valmistettu metalliaita. Verkkoaita on kestävä ja monivuotinen aita. Se kestää myös suurempien koirien rasituksen ja puremat. Aitaverkon voi asentaa helposti epätasaiseen maastoon, koska aitaverkon rakenne on joustava. Panssariverkkoaitaa käytetään paljon teollisissa kohteissa, mutta matalampana ja värillisenä se sopii hyvin myös piha- tai puutarha-aidaksi. Värivaihtoehtoja on sinkitty, vihreä, tummanharmaa sekä musta. 

Lisätiedot

Aitaverkkorullassa on aina 25 metriä aitaverkkoa, lukuunottamatta 200 cm korkeaa sinkittyä aitaverkkoa, jota on yhdessä rullassa 20 metriä.

Verkkoaita Vihtori
Aitaverkon korkeus80 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm, 180 cm tai 200 cm
Värillisen aitaverkon vahvuus2,8 mm tai 3,1 mm
Aitaverkon silmäkoko50 x 50 mm
Aitaverkon värisinkitty, tummanvihreä, tummanharmaa tai musta
Sinkityn aitaverkon vahvuus

2,5 mm

Verkkoaita -

Ajoportti

Verkkoaidan ajoportti on tukeva kotimainen metalliportti. Sitä käytetään usein panssariaidan kanssa. Ajoportin vakioleveydet ovat 300 cm, 350 cm ja 400 cm, mutta valmistamme portteja myös asiakkaan omien mittojen mukaan. Saranat ovat korkealaatuisia Locinox-tuotteita, jotka kestävät Suomen ilmastossa. Portti on tilattavissa myös asiakkaan omalla värisävyllä. 

Lisätiedot

Portin voi asentaa joko betonoitavilla tai pultattavilla tolpilla. Porttitolpan pituus määräytyy portin korkeuden mukaan. Porttitolpan paksuus on 80 x 80 mm.

Portin lukitukseksi voi valita kääntösalvan tai Abloy-lukon ja kahvat. Portin mukana toimitetaan aina maatuki, joka asennetaan toiseen porttilehdistä.

Verkko-ajoportti
Porttilehden korkeus80 – 200 cm
Portin leveys300 cm, 350 cm tai 400 cm tai mittatilaus
Porttiraamin rakenne40 x 40 mm alumiiniputki
Porttilehden täyttöMetalliverkko (silmäkoko 50×50 mm)
Toimitus sisältääSäädettävät saranat, valitun lukitustavan, betonoitavat tai pultattavat porttitolpat, keskituen maahan ja kiinnikkeet aitaverkolle porttitolppiin
Pintakäsittely ja materiaaliJauhemaalattu alumiini
VäriEi maalattu, tummanvihreä, tummanharmaa tai asiakkaan oma väri (RAL-värit)

Verkkoaita -

Käyntiportti

Verkkoaidan käyntiportti on tukeva Suomessa valmistettu metalliportti. Sitä käytetään usein verkkoaidan kanssa tai muuhun aitaan tai rakennelmaan yhdistettyna piha- tai puutarhaporttina. Käyntiportin vakioleveys on 100 cm, mutta valmistamme portteja myös mittojen mukaan. Saranat ovat korkealaatuisia Locinox-tuotteita, jotka kestävät Suomen ilmastossa. Portti on tilattavissa myös asiakkaan omalla värisävyllä.

Lisätiedot

Portin voi asentaa joko betonoitavilla tai pultattavilla tolpilla. Porttitolpan pituus määräytyy portin korkeuden mukaan. Porttitolpan paksuus on 60 x 60 mm.

Portin lukitukseksi voi valita kääntösalvan tai Abloy-lukon ja kahvat. 

Verkko-käyntiportti
Porttilehden korkeus80- 200 cm
Portin leveys100 cm tai mittatilaus
Porttiraamin rakenne40 x 40 mm
Porttilehden täyttöMetalliverkko (silmäkoko 50×50 mm)
Toimitus sisältääSäädettävät saranat, valitun lukitustavan, betonoitavat tai pultattavat porttitolpat ja kiinnikkeet aitaverkolle porttitolppiin
Pintakäsittely ja materiaaliJauhemaalattu alumiini
VäriEi maalattu, tummanvihreä, tummanharmaa tai asiakkaan oma väri (RAL-värit)

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö sivun tuotteesta

Aidan mitat ja väri


Portit


Asennus


Lisätietoja


Yhteystiedot